søndag 24. februar 2013

Banankake


Banankake blir saftig og holdbar, og det er en fin måte å få brukt opp overmodne bananer.


Dette trenger du:

  • 2 egg
  • 2,5 dl sukker
  • 2 bananer
  • 1,5 dl smelta margarin
  • 4,5 dl hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1,2 dl melk

Sett stekeovnen på 175 grader.

Pisk stiv eggedosis av egg og sukker.

Mos bananene og bland de forsiktig sammen med eggedosisen.

Tilsett smeltet margarin, og bland forsiktig sammen.

Tilsett vekselvis hvetemel blandet med vaniljesukker, bakepulver og natron, og melken. Rør forsiktig sammen til alt er blandet.

Hell røren i smurt og srødd randform (eller liten langpanne, eller rund form på ca. 25 cm)

Her er formen jeg bruker - synes kaken blir så fin i slik form :)


Stek nederst i ovnen ved 175 grader i 50 - 60 minutter - sjekk med kakepinne om kaken er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake